fbpx

Jyri

Olen Jyri Hänninen, kotoisin Lappeenrannasta. Perheeseeni kuuluvat vaimo, sekä kaksitoista- ja kymmenenvuotiaat tytöt. Toimin opettajana LAB ammattikorkeakoulussa ja kesäajan yrittäjänä. Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri ja kasvatustieteiden kandidaatti. Olen aina vaikuttanut Lappeenrannassa. Opiskelut ovat vieneet minut välillä mm. Vaasaan, Joensuuhun, Tanskan Århusiin ja Espanjan Malagaan. Nämä kokemukset ovat lisänneet ajatusta siitä, kuinka hienossa kaupungissa elämme.

Olen aina halunnut vaikuttaa Lappeenrannan asioihin aktiivisesti. Nyt olen kaupunkehityslautakunnan puheenjohtaja ja kaupunginvaltuuston ensimmäinen varapuheenjohtaja. Tällä hetkellä keskeisin asia Lappeenrannan kannalta on elinvoiman kehittäminen kaikin tavoin. Se mahdollistaa laadukkaan ympäristön ja palvelut. Lappeenranta on mahtava kaupunki, jolla on paljon mahdollisuuksia.

Liikunta on ollut tärkeä harrastus jo lapsesta lähtien. Nuorena harrastin yleisurheilua Lappeenrannan Urheilumiehissä ja muutaman kauden jääpalloa Veiterässä. Kolmiloikassa pääsin parhaimmillani maajoukkueeseen saakka. Koen, että lasten ja nuorten harrastamismahdollisuudet ovat tärkeitä jokaisen kohdalla.

Olen valmis tekemään tosissani ja paljon töitä lappeenrantalaisten puolesta.